Volei | Voleibaliștii de la SCM Universitatea Craiova merg la Cluj doar cu gândul la cele trei puncte

0
219

Echipa de volei masculin se deplasează la Cluj-Napoca, acolo unde va întâlni „lanterna roșie” a Diviziei A 1, „U” Cluj, într-o confruntare din cadrul etapei cu numărul 16 al campionatului național. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 14:30, în sala Horia Demian.

Trupa lui Dănuț Pascu se află pe locul al 4-lea înaintea duelului din Ardeal, dar cu un joc mai puțin decât urmăritoarea Dinamo București, care în această rundă va juca cu Steaua București. De partea cealaltă, Clujul a pierdut toate partidele disputate până în prezent.

Mihai Tarța, jucător SCMU Craiova: „Nu cred că există un jucător din echipa noastră care va intra în teren și nu va dori să câștige”

În cadrul unei declarații de presă, Mihai Tarța, jucătorul formației craiovene, declarat că astfel de partide sunt diferite față de altele din acest campionat.

„Nu putem cataloga acest meci ca fiind unul uşor. Noi trebuie să jucăm la un nivel bun, astfel încât să obţinem cele trei puncte. Motivarea pentru un asemenea joc este diferită pentru fiecare sportiv în parte, dar nu cred că există un jucător din echipa noastră care va intra în teren şi nu va dori să câştige.”

Partida va fi arbitrată de Octavian Diaconița (Piatra Neamț) și Cristian Boroeanu (Zalău).

În meciul tur, într-o partidă disputată pe data de 10 noiembrie 2023, Craiova s-a impus cu scorul de 3-0 (25-15, 25-16, 25-13).

DIVIZIA A 1 – ETAPA 16

SÂMBĂTĂ, 3 FEBRUARIE

14:30 U.Cluj – SCM Universiatea Craiova
16:00 Arcada Galaţi – CSM Constanta
17:00 Explorări Baia Mare – Rapid Bucureşti
17:00 CSU UV Timisoara – Corona Brașov
18:00 Steaua București – Dinamo București
18:00 SCM Zalău – Unirea Dej

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.