LNBM | Craiova joacă pe terenul „rechinilor”din București

0
276

SCM Universitatea Craiova joacă pe terenul formației  Laguna Sharks București în etapa cu numărul 2 din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul este sâmbătă, de la ora 19:30, în Arena de Baschet din Capitală.

Formația antrenată de Panayiotis Yannaras a debutat cu victorie grupa 11-18 a LNBM și nu concepe alt rezultat decât victoria în meciul cu „rechinii” bucureșteni. Craiova are în acest moment 6-1 la general, la egalitate cu SCM Timișoara și CSM Târgu Jiu. Laguna a debutat în grupa 11-18 pe terenul lui CS Vâlcea și a pierdut într-o manieră categorică, 57-105. Bucureștenii au rămas singurii fără meci câștigat pe parcursul sezonului în curs.

Panayiotis Yannaras speră la o nouă victorie pe banca Craiovei

Panayiotis Yannaras are două victorii consecutive pe banca tehnică a SCM-ului din Bănie și este convins de faptul că echipa are un moral bun şi că victoria la Bucureşti este una absolut necesară. Antrenorul cipriot a dat o declarație de presă pentru clubul craiovean.

„Nu o să fie uşor. Nu considerăm nicio partidă ca fiind uşoară, asta este cert. Fiecare meci are istoria lui şi pot spune că noi avem ceva probleme de efectiv. Sunt câţiva jucători accidentaţi şi vom vedea până la ora meciului cine va putea intra în teren. Laguna nu are nimic de pierdut, de aceea poate fi considerat un joc periculos. Noi trebuie să fim focusaţi, să luăm ce este mai bun din lucruri excelente realizate în meciurile precedente şi să bifăm o nouă victorie. Cred că suntem într-un moment bun, ascendent, în special după ultimele victorii. Jucătorii se simt confortabil la antrenamente, în timpul meciurilor, deci privesc cu încredere înainte“, a punctat Panayiotis Yannaras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.