Liga Florilor | SCM Universitatea Craiova primește vineri replica Daciei Mioveni

0
230

SCM Universitatea Craiova a pierdut ultimele trei partide din Liga Florilor și a picat pe locul 5 în clasament. Fetele lui Bogdan Burcea au șansa să se revanșeze în suporterilor în meciul cu Dacia Mioveni. Meciul este programat vineri, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă și contează pentru prima etapă a returului.

Oaspetele de mâine vin în Bănie de pe penultima poziție a clasamentului cu doar 10 puncte acumulate în prima parte a sezonului.

Înaintea duelului de vineri, Florentina Stanciu, antrenorul secund al Craiovei a declarat că că victoria este obligatorie, având în vedere rezultatele mai puțin bune din ultima vreme.

„Nu va fi un meci deloc ușor, dar noi suntem 100% pregătite pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc. Meciurile de acest gen sunt foarte periculoase. Atmosfera în rândul echipei este una foarte bună, fetele sunt unite, conștiincioase și pregătite pentru acest meci.”

Partida va fi arbitrată de constănțenii Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Adrian Rucoi (Tg. Mureș).

În prima etapă din actualul sezon, în meciul tur dintre cele două echipe, Craiova s-a impus la Mioveni cu scorul de 33-27, într-un meci disputat pe 30 august 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.