Volei | SCM Universitatea Craiova a luat toate punctele de la Baia Mare

0
158
FOTO: ȘTIINȚA EXPLORĂRI BAIA MARE

Voleibaliștii de la SCM Universitatea Craiova au obținut, miercuri seară, o nouă victorie importantă în campionatul național Divizia A 1. Formația pregătită de Dănuț Pascu s-a impus pe terenul celor de la Explorări Baia Mare cu scorul de 3-1 în etapa cu numărul 14.

Gazdele au avut 14-8 în primul set și nu au reușit să mențină același ritm până la final. Craiova a reușit 9 puncte la rând, în vreme ce maramureșenii au mai punctat doar de două ori până la finalul actului întâi (25-16 pentru alb-albaștrii). Chiar dacă au început bine cel de-al doilea set (7-4), băieții lui Pascu s-au relaxat și au cedat cu 25-19, pentru 1-1 la seturi. În setul trei s-a mers cap la cap, iar la 23-23, alb-albaștrii au fost mai inspirași și au închis cu 25-23. Setul al patrulea a fost și ultimul al meciului. 25-20 și toate cele trei puncte au plecat în Bănie.

CRAIOVA: Stohr 14 p, Cuk 10 p , Hernandez 9 p, . Călin 8 p, Paez 3 p, Culafic 19 p – Diaconescu (L). A mai jucat: Jimenez 8 p

Pentru olteni urmează meciul de pe teren propriu cu SCM Zalău. Meciul este sâmbătă, de la ora 18:00, în sala Ion Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.