Superliga | Un internațional din Finlanda, primul transfer al iernii la Universitatea Craiova

0
438
HELSINKI, FINLAND - SEPTEMBER 10: Pyry Soiri of Finland is challenged by Yussuf Poulsen of Denmark during the UEFA EURO 2024 European qualifier match between Finland and Denmark at Helsinki Olympic Stadium on September 10, 2023 in Helsinki, Finland. (Photo by Tullio Puglia - UEFA/UEFA via Getty Images)

Universitatea Craiova bifează prima mutare a iernii pe piața transferurilor. Pyry Soiri (29 ani), internațional finlandez, a sosit în Bănie și va semna cu echipa antrenată de Ivaylo Petev după ce va efecuta vizita medicală.

Fundaș lateral dreapta de meserie, Pyry Soiri poate evolua și în poziția de mijlocaș de bandă, fiind evaluat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Noul jucător al Craiovei a jucat de 43 de partide jucate pentru Finlanda, pentru care a înscris 7 goluri. În ultimele două sezoane a evoluat pentru HJK Helsinki, iar din această iarnă este jucător liber de contract. A mai trecut în cariera sa pe la MYPA (Myllykosken Pallo −47), JäPS și Kotka (toate din Finlanda), VPS și FK Šachcior Salihorsk (ambele din Belarus), Admira Wacker (Austria) și Esbjerg (Danemarca).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.