LNBM | Fără comentarii. Craiova pierde la 29 de puncte meciul de la Pitești!

0
295

SCM Universitatea Craiova a pierdut fără drept de apel meciul disputat în deplasare, la Pitești, în compania formației FC Argeș, scor 91-62!!!. Partida a contat pentru etapa cu numărul 15 din Liga Națională de Baschet – Conferința B.

Chiar dacă au început meciul cu două triple consecutive, băieții lui Vitaly Stepanovski au cedat terenul și într-un final au plecat din Trivale cu „coada între picioare”. Gazdele au revenit în actul întâi după un parțial de 8-0, iar după primele 10 minute de joc au condus cu 20-17. A fost 24-24 în sfertul secund, însă argeșenii au mărit ritmul și la pauza mare conduceau cu 37-29.

Repriza secundă a fost catastrofală pentru alb-albaștrii: 27-17, 27-16 – scorul pe cele două sferturi din partea a doua a jocului.

Vitaliy Zotov a fost principalul marcator al craiovenilor cu 13 puncte, urmat de Amedeo Casale și Milan Milovanovic cu câte 12 puncte fiecare.

SCM Universitatea Craiova se situează la 5-7 la general, iar primele meciuri din 2024 vor avea loc în Bănie: 6 ianuarie, cu CSM Constanța, respectiv 10 ianuarie, cu CS Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.