Handbal | Echipa Națională | România pierde cu Germania și adio sferturi!

0
388

Naționala feminină de handbal a României a făcut o primă repriză perfectă cu Germania, dar a urmat o repriză de coșmar… și o înfrângere care este echivalentă cu eliminarea.

Tricolore au jucat foarte bine în primele 30′, Daciana Hosu a fost fantastică în poartă, iar la pauză am condus Germania cu 12-9. Româncele au avut în mai multe rânduri posibilitatea să se desprindă la patru goluri în partea secundă a jocului, apoi a urmat căderea și înfrângerea a venit firesc (22-24).

În urma acestui rezultat, România a rămas cu două puncte în această fază a competiției și nu mai are nicio șansă la calificarea în sferturile de finală.

Germania: Filter, Wachter – Döll 4, Lott 4, Smits 3, Behrend 3, Grijseels 3, Thomaier 2, Leuchter 2, Berger 1, Antl 1, Behnke 1, Bölk, Weigel, Schmelzer, Stockschläder. Antrenor: Markus Gaugisch.

România: Hosu, Ciucă, Dumanska – Buceschi 8, Pintea 3, Neagu 3, Bazaliu 3, Laslo 2, Seraficeanu 2, Dindiligan 1, Dincă, Bucur, Badea, Ostase, Popa, Lixăndroiu. Antrenor: Florentin Pera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.