CEV Cup | SCM Universitatea Craiova s-a calificat în optimile Cupei CEV

0
458

SCM Universitatea Craiova s-a calificat în optimile de finală ale CEV Cup la volei masculin, după ce a trecut de echipa sârbă OK Radnički Kragujevac, cu scorul de 3-1, miercuri seara, în Bănie, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală. Învinsă cu 3-2 în prima manşă, alb-albaștrii au întors scorul din Serbia şi au obținut astfel calificarea după o oră şi 54 de minute de la primul serviciu.

Craiova a controlat primul act al întâlnirii, s-a desprins la 17-10, și cu toate că oaspeții s-au apropiat amenințător, s-a făcut 1-0 după 25-22. Setul doi a fost de-a dreptul dramatic. Sârbii au prins vitează, au condus cu 9-16, apoi 14-20, dar pe serviciul lui Tim Stöhr gruparea din Bănie a reușit 7 consecutive și a trecut la conducere (21-20). S-a ajuns la egalitate, 23-23, dar oaspeții au fost mai lucizi și au egalat situația la seturi (23-25).

SCM U Craiova – OK Radnički Kragujevac 3-1 / CEV Cup

Setul al treilea a stat sub semnul echilibrului și s-a mers cap la cap până la 20-20. A fost momentul în care băieții lui Dănuț Pascu au izbutit să ia avans și setul s-a încheiat cu 25-21. Actul al patrulea a fost și ultimul al meciului, pentru că alb-albaștrii au jucat fără de greșeală. A fost egalitate până la 12-12, apoi lucrurile au ieșit așa cum trebuia. Oaspeții au cedat complet inițiativa și meciul s-a încheiat cu 3-1 (25-20, în setul 4).

SCM U Craiova – OK Radnički Kragujevac 3-1 / CEV Cup

CRAIOVA: Jimenez 8 puncte, Stöhr 9, Cuk 6, Călin 7, Finoli 4, Tarța 7 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Hernandez 13, Kostic 16.

Cu o echipă din Polonia în optimile de finală

SCM Universitatea Craiova va avea o misiune mult mai dificilă în următoarea fază a competiției. Oltenii dau peste polonezii de la Warta Zawiercie, care s-a calificat după ce a eliminat pe bulgarii de la Hebar Pazardzhik (3-0, în tur; 2-3, astăzi, în Bugaria).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.