LNBM | SCM Universitatea Craiova se impune în Zăvoi

0
398

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au câștigat cu scorul de 78-77 duelul de la Râmnicu Vâlcea, meci restant din cadrul etapei cu numărul 2 din Liga Națională de Baschet – Conferința B.

Craiova reușește astfel să obțină a patra victorie consecutivă și să ajungă la 4-4 la general. Gruparea din Zăvoi a ajuns după meciul din acestă seară la 3-5.

Alb-albaștrii au condus cu 13-6 în prima secvență a întâlnirii, vâlcenii au revenit, iar la finalul primelor 10 minute de joc scorul a fost egal (22-22). Băieții lui Vitaly Stepanovski au preluat din nou conducerea pe tabelă și s-au menținut în avantaj până la pauza mare, atunci când tabela indica scorul de 41-37 pentru Craiova.

Vâlcea a trecut în față după un parțial de 15-2, iar tabela a indicat 57-56 pentru amfitrioni înaintea secvenței decisive. Trupa lui Hristu Șapera a surprins cu aruncări de la distanță (63-57), craiovenii au răspuns și au câștigat pe final la un singur punct, 78-77.

Vitaliy Zotov a fost aproape de double-double (19 puncte, 9 pase decisive, 6 recuperări), iar Matt Freeman l-a secondat cu 18 puncte, 4 recuperări și 5/6 de la distanță. Amedeo Casale și Nik Dragan au adunat 14, respectiv 13 puncte.

Cele două echipe ar fi trebuit să joace din nou în weekend, la Craiova, în etapa a 11-a, însă meciul a fost amânat pentru data de 10 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.