LNBM | Craiova trece după prelungiri de Focșani

0
440
FOTO: CSM FOCȘANI

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova încep să lege victoriile în Liga Națională. Alb-albaștrii au bifat al treilea succes consecutiv, după ce s-a impus sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 81-74, după o repriză de prelungiri, în fața celor de la CSM Focșani.

Gazdele au fost în față în primele 10 minute de joc și au terminat în avantaj prima secvență cu 18-13. Craiovenii au început actul al doilea cu un run de 8-0, focșănenii au replicat cu aruncări de la distanță, iar la pauza mare gruparea din Vrancea conducea cu scorul de 33-30.

Diferența a crescut la 10 puncte în prima parte din a doua repriză (43-33). Băieții lui Stepanovski au redus semnificativ din deficit (45-44), gazdele au marcat ultimele puncte din sfertul al treilea, pentru 48-44 înaintea secvenței decisive. S-a mers cap la cap în ultimele 10 minute de joc și partida s-a dus în over time (69-69).

Craiova a început tare repriza suplimentară și nu a mai cedat inițiativa până la finalul jocului.

Vitalii Zotov a fost omul meciului cu 28 de puncte, 8 pase decisive și 3 recuperări. Blaj Voinescu a contribuit cu 12 puncte, Freeman cu 11 puncte și 7 recuperări, iar Casale cu 10 puncte și 7 recuperări.

SCM Universitatea Craiova vine la 3-4 și așteaptă cu alt moral duba cu CS Vâlcea. Restanța din etapa a 2-a este programată în Zăvoi, joi 30 decembrie, apoi returul de la Craiova, sâmbătă, 2 decembrie. De partea cealaltă, Focșani are 1-8 la general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.