Volei | Cupa României | SCMU Craiova dă peste Rapid în sferturile de finală. Meciul este mâine

0
365
SCM Craiova volei

SCM Universitatea Craiova, câștigătoarea Cupei României în sezonul precedent, își începe lupta pentru apărarea trofeului cu un meci extrem de complicat. Trupa lui Dănuț Pascu joacă în sferturile de finală cu Rapid București. Meciul tur este programat miercuri, 15 noiembrie, începând cu ora 16:30, în Sala Polivalentă.

Conform regulamentului, la fel ca și în anii precednți, primele patru clasate din campionatul trecut sunt direct calificate în sferturile de finală. medaliată cu bronz la finalul stagiunii precedente, SCMU Craiova stat în primul tur, acolo unde Rapid București a avut de jucat o dublă cu Explorări Baia Mare. Giuleștenii s-au impus în ambele meciuri și s-au calificat mai departe (3-1 (25-18, 21-25, 25-13, 25-22) în Giulești); (3-0 3-0 (25-16, 25-14, 25-21) la Baia Mare).

Dănuț Pascu, Pascu, antrenorul Craiovei, vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre partida de mâine după-amiază. Acesta a declarat că echipa sa va aborda meciul cât se poate de serios și desconsidera adversarul.

„Începând cu acest meci vom avea partide dificile. Jucăm cu echipe de top din campionat, care s-au întărit mult. Acum dăm peste Rapid, o echipă puternică şi vrem să vedem care este valoarea noastră. Adversarii noştri au făcut transferuri de marcă, au în componenţă un campion olimpic, un jucător medaliat la Europene, chiar şi un iranian valoros de la Mondial. Este adevărat că au avut două sincope până acum, e posibil ca echipa lor să nu-şi fi găsit cadenţa, dar noi privim cu încredere meciul. Jucătorii au înţeles că este un meci care poate face diferenţa, posibil hotărâtor de calificare în F4-ul Cupei României”, a spus Dănuț Pascu.

CUPA ROMÂNIEI – SFERTURI DE FINALĂ

Dinamo București – Corona Brașov
SCM Zalău – Steaua București
SCM Universitatea Craiova – Rapid București
U Cluj – Arcada Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.