Liga Florilor | Deplasare la Poalele Tâmpei. Corona Brașov – SCM Craiova se vede pe Pro Arena

0
446
FOTO: CS DACIA MIOVENI

SCM Universitatea Craiova joacă la Brașov în etapa cu numărul 8 din cadrul Ligii Florilor la handbal feminin. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 15:30 și va putea fi urmărit în direct pe Pro Arena.

Formația pregătită de Bogdan Burcea are un început foarte bun de campionat. Cu cinci victorii, un egal şi doar un singur eşec, Craiova se clasează, pentru moment, pe locul al 3-lea în campionat, cu 16 puncte. De partea cealaltă, Corona a surprins în prima etapă, cu victoria din Giulești, iar apoi au mai urmat alte două victorii pentru echipa lui Alin Bondar, ultima chiar runda precedentă, 36-30, la Mioveni. Nou-promovată în Liga Florilor, Brașovul ocupă în prezent locul 7, cu 9 puncte acumulate.

„Este un meci extrem de important pentru noi și îl vom trata acest duel cu Corona Braşov cu cea mai mare seriozitate. Mizez pe unitatea grupului, pe atitudinea lor de luptătoare. Clar este că mergem la Braşov pentru cele trei puncte. Obiectivul nostru este să ne clasăm în primele patru echipe, deci automat va trebui să fim motivate şi în acest duel. Doar aşa putem continua parcursul foarte bun pe care l-am avut până acum”, a declarat Florentina Stanciu.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Claudiu Belean (Tg.Mureș) și Ștefan Hendrea (Baia Mare). Observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Ion Aldică (Bistrița).

Cele două echipe s-au întâlnit și în pre-sezon, la turneul amical de la Mioveni, meci câștigat atunci de SCM Universitatea Craiova cu scorul 36-32.

LIGA FLORILOR – ETAPA 8

MIERCURI, 25 OCTOMBRIE
Rapid București – CSU Știința București 35-22 (17-9)

SÂMBĂTĂ, 28 OCTOMBRIE
10:30 HC Zalău – Gloria Buzău
15:30 Corona Braşov – SCM Universitatea Craiova (PRO ARENA)
17:30 Minaur Baia Mare – SCM Rm.Vâlcea (PRO ARENA)
18:00 Măgura Cisnădie – CSM Tg.Jiu

DUMINICĂ, 29 OCTOMBRIE
17:30 Dacia Mioveni – Dunărea Brăila (PRO ARENA)

JOI, 2 NOIEMBRIE
17:30 CSM București – Gloria Bistrița (PRO ARENA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.