Handbal | Echipa Națională| România a spulberat Bosnia în preliminariile Euro 2024

0
377
FOTO: SORIN PANĂ | SPORTUL ILUSTRAT

Naționala feminină de handbal a României a avut azi o misiune facilă în primul meci din campania de calificare la Campionatul European de anul viitor, găzduit în premieră de trei țări: Ungaria, Austria și Elveția.

Tricolorele s-au distrat cu Bosnia, reprezentativă căreia i-au administrat un sever 49-17 (26-11), într-un meci disputat la Mioveni. România a dominat jocul de la început până la sfârșit și a reușit să doboare recordul de goluri marcate într-un meci european oficial, ultima performanță fiind realizată în 2010, când fetele noastre au învins Portugalia cu 44-23.

Golurile au fost marcate de Cristina Laslo 7, Cristina Neagu 5, Bianca Bazaliu 5, Crina Pintea 5, Rebeca Necula 4, Sonia Seraficeanu 4, Alexandra Dindiligan 3, Alexandra Badea 3, Alisia Lorena Boiciuc 3, Lorena Ostase 3, Andreea Cristina Popa 3, Nicoleta Dincă 2, Daria Bucur 2.

Croația a învins Grecia. Dejana Milosavljević, printre marcatoare

FOTO: KOLEKTIFF IMGAGES

În celălalt meci din grupa 1 de calificare, Croația a învins Grecia cu scorul de 33-22. Dejana Milosavljević, jucătoarea echipei SCM Universitatea Craiova, a marcat două goluri.

Peste 3 zile, România va juca în deplasare cu Grecia, un alt adversar care nu ar trebui să ne pună probleme, în timp ce Bosnia va juca acasă cu Croația. Primele două din grupă se califică la Campionatul European.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.