Superliga | Analiza lui Dragoș Bon, înainte de confruntarea dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani

0
412
FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova o întâlnește pe FC Botoșani în etapa cu numărul 11 din Superliga României, duminică după-amiază, începând cu ora 15:00.

Partida de pe stadionul „Ion Oblemenco” a fost prefațată de Dragon Bon într-o declarație de presă acordată pentru clubul din Bănie. Antrenorul Craiovei își dorește să câștige cele trei puncte cu FC Botoșani și să se revanșeze în fața suporterilor din Bănie.

„Cred că ne așteaptă o partidă dificilă, nu traversăm un moment foarte bun, nu este chiar o perioadă plăcută și trebuie să ne mobilizăm foarte bine, să câștigăm cele trei puncte și să ne reabilităm câtuși de puțin. Venim după o perioadă nu tocmai favorabilă și lucrul acesta putem să-l depășim doar printr-un rezultat pozitiv și un joc bun.I-am urmărit pe cei de la Botoșani, i-am analizat și este o echipe funcționează foarte bine defensiv, nu își asumă riscuri pe construcție. Încearcă să practice un fotbal direct pe partea ofensivă și trebuie să avem mare grijă să nu fim surprinși, să facem o prevenție bună și să pune presiune din primul minut”, a spus Dragoș Bon.

Rareș Vidican va arbitra duelul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, ajutat la cele două linii de Ciprian Danșa și Mircea Orbuleț. Arbitru de rezervă va fi Iuliana Demetrescu, iar în camera VAR se vor afla Sorin Costreie și Cătălin Buși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.