Superliga | Laurenţiu Reghecampf a prefaţat derby-ul cu FCSB: „Este momentul adevărului…”

0
462

Universitatea Craiova întâlnește FCSB, sâmbătă seara, în Ghencea, în capul de afiș al etapei cu numărul 8 din Superliga României la fotbal. Startul partidei este programat de la ora 21:45.

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a prefaţat derby-ul cu roș-albaștrii. Acesta speră la un rezultat pozitiv, punctând faptul că trebuie demonstrat că rezultatul și jocul de la Ovidiu a fost doar un accident. Reghe este de părere că meciul cu FCSB este momentul adevărului pentru echipa sa.

„În primul rând, atmosfera fi una specială, jucăm Ghencea, stadionul va fi full şi acest lucru îi va ajuta pe cei de la FCSB. Pentru noi va fi un meci important, avem ocazia să arătăm că la Constanţa a fost un accident. A trebuit să analizăm, să discutăm despre ce am jucat în ultima partidă. La Farul a fost un meci foarte slab făcut de noi, nu am recunoscut foarte mulţi dintre jucătorii noştri. Am discutat cu ei, despre ce ne va aştepta sâmbătă, avem şansa să jucăm pe un stadion plin, e un prilej să le aducem bucurie fanilor noştri într-o zi specială pentru Universitatea Craiova. Sunt meciuri în care poţi arăta la ce nivel eşti, ceea ce vrei să faci în carierad e fotbalist.” 

Vrem să rămânem în faţă, să ne batem cu echipele care luptă pentru titlu, ne trebuie atitudine, trebuie să fim bărbaţi, fără luptă nu se poate face performanţă. Este momentul adevărului, acum vezi caracterul unei echipe, vom vedea unde suntem, la ce nivel, mie îmi plac foarte mult astfel de meciuri. Întotdeauna veţi vedea surprize în echipă, pentru că lotul este numeros, presiunea există de pe margine, vom încerca să facem un 11 care să se lupte cu FCSB din toate punctele de vedere, jucători care să reziste la presiune, care să aibă devotament.”

FCSB va fi lipsită în meciul de mâine seară de mai mulți jucători de bază, însă antrenorul Universității nu se culcă pe o ureche. Gazdele au un lot numeros și pot pune probeleme în orice situație.

„Nu suntem favoriţi şi am simţit pe pielea noastră ce s-a întâmplat la Constanţa, în frunte cu mine ne-am gândit că Farul va intra cu a doua echipă, că se va menaja. Lotul FCSB are mare calitate, deşi este un minus că le lipsesc 2-3 jucători importanţi, dar nu ar trebui să ne gândim la acest lucru, trebuie să luăm meciul foarte serios, fiindcă va fi unul greu”, a a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferința de presă premergătoare meciului de pe stadionul Steaua.

Partida va fi condusă de Adrian Cojocaru, ajutat la cele două linii de Mihai Marica și Ovidiu artene, iar ca rezervă de Iulian Călin. În camera VAR se vor afla Radu Petrescu și Cosmin Vătămanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.