Liga Florilor | Așteptarea a luat sfârșit. Începe noul sezon din Liga Națională

0
926

Miercuri debutează noul sezon din Liga Florilor la handbal feminin, iar două partide din runda inaugurală sunt televizate de Pro Arena.

SCM Universitatea Craiova debutează în noua ediție de campionat pe terenul formației Dacia Mioveni, într-o partidă programată miercuri, de la ora 17:00. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în pre-sezon și de fiecare dată victoria a revenit grupării conduse de Bogdan Burcea.

LIGA FLORILOR, ETAPA 1

15:30 CSM Bucureşti – HC Zalău (PRO ARENA)
17:00 CS Dacia Mioveni – SCM Universitatea Craiova
17:30 Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău (PRO ARENA)
18:00 SCM Râmnicu Vâlcea – CSU Ştiinţa Bucureşti
18:00 Gloria Bistriţa – CSM Tg. Jiu
18:30 Rapid Bucureşti – Corona Braşov
18:30 Minaur Baia Mare – Măgura Cisnădie

Sorin Toacsen este încrezător că SCM Craiova poate obține rezultate importante în noul sezon

Obiectivul pentru noul sezon al echipei de handbal feminin SCM Universitatea Craiova este acela se clasa la finalul campionatului pe o poziție care să permită calificarea într-o cupă europeană. Despre acest lucru a vorbit și Sorin Toacsen în conferința de presă premergătoare partidei de la Mioveni.

Team managerul grupării craiovene este atât în privința primului meci din campionat, cât și a întregului sezon.

„Noul sezon sper să fie de bun agur. Ne dorim să avem rezultate care să ne permită să ne clasăm între echipele cu drept de participare într-o cupă europeană. În fiecare joc trebuie să demonstrăm suntem o echipă cu pretenții de cupe europene. Cel mai important este primul joc, cel de la Mioveni, și trebuie să îl câștigăm. Este un joc foarte important, un joc greu, cele trei puncte sunt necesare în îndeplinirea la ce ne-am propus.”

„Ne aflăm în fața unui sezon lung, greu, cu siguranță că vor fi și momente dificile, sperăm să fie cât mai puține și să trecem cu bine peste ele”, a spus fostul mare portar al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.