Superliga | Nicolae Dică a vorbit despre meciul cu FC Voluntari

0
391

FCU Craiova întâlnește pe teren propriu pe FC Voluntari, vineri seara, în cadrul etapei cu numărul 5 din Superliga României la fotbal. Meciul din Bănie este programat de la ora 20:30.

Nicolae Dică este de părere că urmează o partidă extrem de dificilă, în fața unui adversar incomod, o echipă ce dispune de mai multe strategii, precum contraatacul și fazele fixe, care pot juca un rol important în desfășurarea partidei. Acesta este de părere că victoria de la Botoșani nu are nicio valoare dacă nu va fi legată cu un succes în meciul de mâine.

„Am obținut o victorie importantă la Botoșani. Dar acel joc a trecut și trebuie să fim pregătiți pentru meciul de mâine seară cu cei de la FC Voluntari. Întâlnim o echipă bună, care trece printr-un moment foarte bun. A obținut 3 victorii din cele 4 etape care s-au scurs până acum. E o echipă organizată foarte bine din punct de vedere defensiv. Care pleacă bine pe contraatac și este periculoasă la fazele fixe. Vom fi pregătiți pentru acest joc, așa cum am arătat-o și la Botoșani. Am fost mulțumit de atitudinea băieților, de unitatea pe care am arătat-o pe teren. Trebuie să continuăm pe aceeași linie. Trebuie să câștigăm mâine seară. Pentru că altfel nu înseamnă nimic că am câștigat la Botoșani”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.