Superliga | FCU obține prima victorie în actuala stagiune

0
1277
FOTO: SUPERLIGA ROMANIA

FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 1-0, într-un gol marcat de Juan Bauza în al 14-lea minut suplimentar din prima repriză!

A fost o partidă de-a dreptul spectaculoasă, cu multe ocazii de ambele părți, dar și cu o fază analizată de arbitrajul video timp de 11 minute! Iulian Călin a arătat punctul de la 11 m după un henț a lui Paramatti, însă a venit o semnalizare de la margine pentru un presupus offsaid la Roman. S-a stat, s-a analizat, s-au trimis jucătorii la margine pentru hidratare, apoi a venit și verdictul = offsaid, spre nemulțumirea fanilor moldoveni.

În al 14-lea minut al prelungirilor primei părți, Sidibe a recuperat o minge în suprafața de pedeapsă adversă, a pasat în interiorul suprafeței de pedeapsă și Bauza a trimis în plasă.

Gazdele au alergat disperate pentru a restabili egalitatea, au încercat, dar nu au reușit până la urmă să găsească soluția corectă. Pe final, Aurelian Chițu și-a bătut joc de două oportunități imense de-a face 2-0 și meciul s-a încheiat cu victoria la limită pentru formația antrenată de Nicolae Dică.

FCU Craiova obține în sfârșit prima victorie în actuala stagiune, în vreme ce FC Botoșani rămâne fără victorie după primele 4 runde.

FC Botoșani: Ducan – Mutombo, Dican, Șeroni (64, Țigănașu), Pius – Cioiu (75, Zabou), Florescu, Olinga (46, Dragu) – Cărăușu (46, David), Roman (46, Camara), Pinson. Antrenor: Mihai Ciobanu.

FCU: Popa – Compagnucci, Paramatti, Henriques, Van Durmen – Asamoah, V. Achim (74, Baeten) – Sidibe (74, Albu), Bauza, Bahassa (46, Padula) – Chițu. Antrenor: Nicolae Dică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.