LNBM | SCM Universitatea Craiova a pierdut dramatic meciul 3 din play-off. U BT Cluj s-a calificat în semifinale

0
139

SCM Universitatea Craiova a condus în permanență campioana U BT Cluj-Napoca și a fost doar la câteva secunde de victorie și a prelungi seria din play-off. Ardelenii au egalat cu o aruncare de la distanță și au obținut victoria în ultima secundă din over time.

Craiova a fost în avantaj la finalul primelor 10 minute de joc (21-17) și a intrat la pauza mare cu scorul de 36-31. Băieții lui Vitaly Stepanovski s-au menținut la conducere și în sfertul al treilea, astfel că înainte de secvența decisivă un ecart de 8 puncte (59-51). Alb-albaștrii au avut 77-63! pe parcursul celui de-al patrulea sfert și la intrarea în ultimul minut de joc conduceau cu 83-76. Clujenii au egalat pe final și au trimis meciul în prelungiri.

Ambele echipe s-au aflat la conducere în repriza suplimentară. A fost 94-94 și partida se îndrepta spre a doua repriză suplimentară, însă cu o secundă înainte de final, oaspeții au marcat cu o aruncare de la distanță și U-BT s-a calificarea în semifinale după 97-94.

Dimitrije Nikolic  a totalizat 22 de puncte și 8 recuperări, George Blaj-Voinescu a terminat cu 21 de puncte și 6 recuperări, Topias Palmi a pus pe tabelă 13 puncte, Milvoje Mijovic a adăugat 12 puncte, în vreme ce Cortez Edwards a terminat în double-double11 puncte, 11 pase decisive și 7 recuperări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.