Liga Florilor | Este greu să bați Rapidul când ai în față un asemenea arbitraj

0
1526

SCM Universitatea Craiova a pierdut meciul jucat pe teren propriu cu Rapid București, scor 21-25, însă nu pe fondul unui meci slab făcut de fetele lui Bogdan Burcea sau a unei evoluții bune a campioanei României… nici pe departe. În meciul de de astăzi am avut parte de o brigadă de arbitri care au făcut tot posibilul să iasă în evidență. Rapidul nu câștiga niciodată dacă astăzi Craiova avea parte de un arbitraj nu corect, ci la limita regulamentului.

Rapidul a început mai bine, a condus cu 4-1, însă oltencele au preluat inițiativa, au avut în două rânduri două goluri avans pe tabela de marcaj (8-6, 10-8), iar la pauză a fost egalitate, scor 12-12. În repriza secundă, oaspetele au revenit la conducere, 14-16, dar și de data aceasta Craiova a trecut în avantaj (18-16). Rapid a marcat de 4 ori la rând și nu a mai cedat la final.

CRAIOVA: Curmenț 1, Șușnea – Krpez 6 (5 din 7 m), Ruth 3, Rocha 3, Bak 3, Zamfir-Burcea 2, Țicu 2, Vâlcan 1, Andrei, Jipa. Antrenor: Bogdan Burcea.

RAPID: Șandru, Ciucă – Grozav 7 (7 din 7 m), Polman 4, Gutierrez  3, Kassoma 2, Lopez 2, Badea 2, Fernandez 1, Ostase 1, Korsos 1, Kanor 1, Azenaide, Perianu. Antrenor: Kim Rasmussen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.