Liga Florilor | Duel de zile mari în Polivalentă: Craiova – Rapid

0
437

Mâine, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă, SCM Universitatea Craiova primește vizita campioanei en-titre Rapid București, într-o confruntare din etapa a 21-a din Liga Florilor.

 Partida este una de mare interes, rivalitatea dintre cele două fiind una deja bine cunoscută, iar pe parchetul Sălii Polivalente din Bănie se anunță un duel „incendiar”.

Craiova ocupă în prezent locul 8 înLiga Florilor, cu 25 de puncte acumulate până în prezent. De partea cealaltă, Rapidul vine la Craiova de pe locul 3 (49 de puncte, la egalitate cu Gloria Bistrița). Formația antrenată de Kim Rasmussen nu mai are șanse la apărarea trofeului de campioană, este mai mult cu gândul le meciul cu Vipers din sferturile Ligii Campionilor, dar acest lucru nu le împiedică să joacă meciul de mâine doar la victorie.

În cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul secund al Craiovei, Florentina Stanciu, antrenorul secund al echipei SCM Craiova, a spus că echipa sa reprezintă Craiova și datoria de a respecta numele pe care îl poartă.

„Ne aflăm în faţa meciului cu Rapid, de miercuri se reia Liga Florilor. Este un meci dificil, ştim asta, însă reprezentăm SCM Craiova şi avem datoria de a ne respecta numele şi de a face un joc calitativ indiferent de adversarul care vine la noi acasă. Această pauză competiţională ne-a prins bine, fetele s-au antrenat aşa cum trebuia. Urmează să punem în aplicare tot ce am pregătit în ultimele săptămâni. Aşteptările sunt mari cu Rapid, dar tot ce sper este să repetăm jocul bun pe care l-am avut cu CSM. Rapid va veni aici să presteze un joc bun şi să câştige, nu vor trata meciul cu o atitudine nepotrivită. Îmi doresc să devină Craiova o forţă, pentru că merităm asta“, a declarat Florentina Stanciu.

Meciul SCM Universitatea Craiova – Rapid București va fi arbitrat de o brigadă formată din Claudiu Gheșoiu și Ionuț Tița, iar observator din partea Federației Române Handbal a fost delegat Marian Mărgărit (toți din Ploiești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.