LNBM | Victorie pentru SCM Universitatea Craiova la Timișoara

0
374

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au câștigat la Timișoara, 85-72, meciul jucat în compania formației locale SCM OHMA, în etapa a 3-a din cadrul Top 10 – Liga Națională.

Alb-albaștrii au terminat în avantaj primele 10 minute de joc 26-20 și au intrat la pauza mare cu un avantaj de 13 puncte, scor 47-34. Băieții antrenați de Vitaly Stepanovski au mărit ritmul în prima parte din a doua repriză, astfel că înaintea secvenței decisive scorul a fost de 69-44 în favoarea Craiovei. Gazdele au avut o tresărire de orgoliu în ultimul sfert al partidei, a fost era deja prea târziu și Craiova se impune cu 85-72.

Craiovenii au după această partidă 4-6 la bilanț în Top 10 și etapa următoare vor întâlni pe teren propriu pe CSM CSU Oradea.

Topias Palmi a fost cel mai eficient jucător al partidei, el terminând cu 29 de puncte, 6 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă și un capac. Cortez Edwards a totalizat 17 puncte, 10 recuperări și 9 pase decisive, iar Shawn Hopkins a a dăugat 12 puncte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.