Rugby | România învinge clar Belgia în Rugby Europe Championship

0
409
FOTO: RUGBY ROMÂNIA

Naționala de rugby a României a obținut a doua victorie în Rugby Europe Championship, învingând la Bruxelles, Belgia cu 56-5 (21-5).

Stejarii au marcat 8 eseuri, dintre care un hat-trick al centrului Taylor Gontineac (omul meciului), toate transformate de mijlocașul la deschidere Ionel Melinte, pe fondul unei evoluții mai bune în partea a doua a jocului. Eseul de onoare al gazdelor a fost semnat de Ryan Godsmark, dar Florian Remue a ratat transformarea.

Săptămâna viitoare, în ultimul meci din grupă, România întâlnește la Lisabona, Portugalia. Va fi un meci care are ca miză câştigarea grupei şi evitarea Georgiei în semifinale.

Începând cu sezonul 2023 al REC, competiţia se va desfăşura într-un nou format, echipele fiind împărţite în două grupe, în urma clasamentului obţinut după disputarea meciurilor, primele două din fiecare grupă vor juca în semifinale pentru accederea în marea finală, în timp ce ultimele două clasate din fiecare grupă vor juca în semifinale, apoi în meciurile de clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.