Baschet | Declarațiile lui Vitaly Stepanovski după calificarea Craiovei în semifinalele Cupei României

0
435
FOTO: IONUȚ GREERE

SCM Universitatea Craiova s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei României la baschet masculin, după ce a învins CSO Voluntari, deținătoarea trofeului, scor 72-70, la ultima fază, finalizată cu and-one-ul lui Dimitrije Nikolic.

La finalul întâlnirii, Vitaly Stepanovski, tehnicianul oltenilor, a oferit o declarație pentru colegii de la baschet.ro.

A fost un meci foarte, foarte greu. Am început bine, după am scăzut nivelul și le-am permis să înscrie multe puncte ușoare și astfel au creat un avantaj pe tabelă. Am rămas în meci până la final și cu o ofensivă foarte inteligentă de pe margine am reușit să îi batem. Ultimele meciuri au fost dificile pentru noi. Am pierdut pe sirenă cu Rapid, în prelungiri cu Chemnitz, dar azi Dumnezeu a fost de partea noastră. Am meritat asta pentru că am fost mereu uniți. Am aceste acțiuni ofensive în minte, în special pentru finalurile de meci, indiferent că avem nevoie de două sau de trei puncte sau de câte secunde avem pe cronometru. Această fază a mers excelent fiindcă avem un pasator foarte bun în Watson și un pivot de calitate în Nikolic. Ei au făcut exact ce ne așteptam când am vorbit la timeout. Cred că și intrarea lui Cortez Edwards a jucat un rol decisiv în acest meci. Giordan era foarte obosit fiindcă au pus multă presiune pe el, așa că am decis să îi dau datoriile sale lui Cortez, care și-a făcut excelent treaba.”

În semifinalele Cupei României, SCM Universitatea Craiova va da peste U-BT Cluj-Napoca. Disputa este programată luni, 13 februarie, de la ora 17:15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.