Superliga: Lui Aurelian Chițu îi place golul. Vrea să înscrie și în Giulești…

0
306
FOTO: REMUS BADEA

FCU Craiova joacă mâine seară, în Giulești, în compania Rapidului, într-o confruntare contând pentru runda cu numărul 25 din Superliga României la fotbal. Se anunță una spectaculoasă, cu două echipe în mare formă.

Startul partidei este programat de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Aurelian Chițu a marcat o dublă în victoria de pe teren propriu cu Universitatea Cluj (5-0) și speră să o facă și în partida de mâine seară.

„O să avem un meci destul de dificil, pe care, dacă vom reuși să-l câștigăm, avem șanse, nu foarte mari, dar nu se știe niciodată, de a intra în play-off. Încercăm să jucăm la fel ca și până acum și sperăm să luăm cele trei puncte. Suntem pe un drum bun și sper să o ținem tot așa, să câștigăm vineri și să păstrăm șanse reale de a intra în play-off. Va fi un meci echilibrat și eu cred că avem o șansă bună să plecăm acasă cu cele trei puncte. Încerc să marchez din nou, dar important este să facem un joc bun, că astfel vor veni și golurile“, a spus Chițu la conferința de presă premergătoare partidei.

Meciul Rapid București – FCU Craiova va fi condus la centru de Cătălin Popa, ajutat la cele două linii de Florin Neacşu și Romică Bîrdeş, iar ca arbitru de rezervă a fost desemnat Andrei Moroiță. În camera VAR se vor afla Sorin Costreie și Valentin Avram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.