Volei | Duel cu o proaspătă semifinalistă de cupă europeană. Marius Măcicășan: „Am încredere în fete, știu de ce sunt în stare”

0
431

SCM Universitatea Craiova va juca în runda cu numărul 17 a Diviziei A 1 feminin în compania formației CSM Lugoj, proaspăt calificată în semifinalele Challenge Cup.

Marius Măcicășan, antrenorul grupării craiovene, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul cu gruparea timișoreană. Acesta este conștient de valoarea adversarului și speră ca echipa pe care o pregătește să se ridice la nivelul acesteia.

„Întâlnim CSM Lugoj, o echipă care vine după calificarea în Challenge Cup. Asta înseamnă că putem să profităm și de un moment de relaxare. Încercăm să ne ridicăm la nivelul meciului şi , de ce nu, să scoatem un rezultat bun. Am încredere în fete, știu de ce sunt în stare şi potenţial au să se bată cu Lugojul. Ideea este să gestioneze mai bine momentele importante. Acolo s-au jucat multe meciuri unde puteam obține rezultate importante.

Au fost mereu probleme de efectiv la noi în acest sezon. Un lucru bun, Talita a primit acordul medicilor să înceapă antrenamentele după probleme avute. Nu vom putea conta pe ea la meciul de sâmbătă, însă sperăm să o recuperăm la capacitate maximă pentru jocurile de la Bacău și Cluj”, a declarat Marius Măcicăşan, antrenorul echipei SCM Universitatea Craiova.

Meciul dintre SCM Universitatea Craiova și CSM Lugoj este sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.