Volei | Dănuț Pascu: „Vreau să ne facem datoria cât mai bine posibil”

0
431

SCM Universitatea Craiova va juca mâine, de la ora 16:00, cu Universitatea Cluj, în etapa a 15-a a Diviziei A1. Alb-albaștrii au în plan doar victoria de trei puncte în faţa unei echipe care a adunat doar patru puncte până în prezent.

Dănuț Pascu a vorbit despre victoria de la Suceava și a declarat că echipa sa își va face datoria indiferent de adversarul întâlnit.

„Am avut o deplasare grea şi lungă până la Suceava, dar mă bucur că am luat punctele. Mi-am permis să rulez tot lotul. Jucătorii au avut o prestaţie bună, la punct, au tratat serios meciul, iar rezultatul e pe merit. Mă bucur că l-am introdus pe teren pe Gabi Dunăreanu, un junior de la Titulescu, dar şi pe Cîrlogănescu. Miercuri jucăm acasă cu cei de la Cluj, o echipăceva mai bună decât Suceava. Tratăm meciul serios, pentru că avem nevoie de puncte. Vreau să ne facem datoria cât mai bine posibil.

Niciodată nu am considerat că un meci este de antrenament, indiferent de adversar. Un joc se pregăteşte foarte bine, din toate punctele de vedere. Ce-i drept, la Baia Mare ne va aştepta o partidă mult mai grea. Partea complicată este că avem o perioadă aglomerată, cu deplasări foarte lungi. Până la Suceava am făcut 13 ore, acum vor fi alte 11, după care va urma Dejul. Trebuie să gestionăm cât mai bine aceste momente“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.