FIBA Europe Cup: Vitaly Stepanovski a vorbit despre meciul cu francezii de la Cholet

0
290

Penultima partidă a formației SCM Universitatea Craiova în actuala ediție din FIBA Europe Cup a fost prefațată de Vitaly Stepanovski, antrenorul grupării oltene.

Tehnicianul ucrainean al Craiovei își dorește ca formația pe cate o pregătește să-și încheie aventura europeană cu rezultate pozitive.

„În primul rând, Cholet este o echipă foarte bună. Au un lot solid, pot juca atât într-o formulă înaltă, cât și în small line-up. Au mulți jucători experimentați și sunt într-o formă bună. Sunt una dintre liderele campionatului francez și o echipă foarte serioasă. Chiar dacă am pierdut șansa de a ne califica în faza următoare, vom da maximul în cele două meciuri rămase, cu Cholet și Chemnitz, pentru că jucăm acasă. Evoluăm în fața propriilor suporteri și trebuie mereu să ne apărăm terenul propriu. Vom da ce avem mai bun.”

Stepanovski a ținut să puncteze și despre forma echipei sale în această fază a competiției.

Ne-am calificat în Top 16 dar în această fază nu am arătat bine. Am pierdut cele patru meciuri de-acum, îmi pare rău în special de confruntarea cu Porto de-acasă. Am controlat dar la final nu am jucat prea bine și apoi am avut trei partide în deplasare așa că a fost foarte greu. În plus, am avut câteva confruntări complicate și în campionat. Evident, e bine să fim în Top 16 dar, cu siguranță, nu am jucat la nivelul potențialului nostru.

Disputa dintre SCM Universitatea Craiova și Cholet Basket are loc miercuri, 1 februarie, la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.