Superligă | Eugen Neagoe a fost prezentat oficial

0
412

Eugen Neagoe a fost prezentat în această după-amiază în funcția de antrenor al Universității Craiova.

„Geană” a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil până în 2024 și așteaptă susținere din partea conducerii, dar și a suporterilor.

„Am nevoie de susținere. În primul rând, din partea suporterilor. Când stadionul e plin, echipa are o viteză în plus. Sigur, e importantă și susținerea conducătorilor”, a declarat Eugen Neagoe.

Noul antrenor al Universității Craiova nu promite minuni peste noapte, dar speră ca echipa să joace un fotbal mai frumos. A mai anunțat că este posibil să mai apară un jucător nou.

„Sunt genul de antrenor care-și dorește o disciplină corectă, bazată pe respect. Vreau o relație corectă cu jucătorii. N-am avut niciodată probleme cu ei. Nu sunt un antrenor defensiv, cum s-ar putea crede. Sepsi, pe vremea mea, marca multe goluri. Pot să promit că vom face totul ca echipa să joace frumos. Dar ne trebuie un echilibru între atac și apărare. Eu întotdeauna mi-am dorit ca echipa pe care o pregătesc să aibă o organizare bună.”

„Este posibil ca în această seară să mai apară un jucator nou. Nu este român, este un jucător de echipă națională. Probabil că mâine se va alătura lotului, daca totul decurge așa cum trebuie. Nu o să facem multe transferuri. Ne mai gândim la încă unul. Nu am venit să facem revoluție, să schimbăm jumătate de echipă”, a mai adăugat Neagoe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.