Superligă | FCU încheie anul cu o remiză la Ploiești

0
337
FOTO: FC PETROLUL PLOIEȘTI

FCU Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat în deplasare pe terenul formației Petrolul Ploiești, contând pentru etapa cu numărul 21 din Superligă. Ambele echipe au avut câte un gol anulat pentru offsaid, iar gazdele au terminat meciul în inferioritate numerică.

La fel ca și în partida tur, Petrolul a marcat la ultima fază din prima repriză. Christian Irobiso a marcat printr-o lovitură de cap plasată la colțul scurt, după ce gazdele i-au surprins pe craioveni cu un corner executat rapid.

Ploieștenii puteau face 2-0 în debutul actului secund, Irobiso nu a putut trimite în plasă din câțiva metri (46). Apoi a venit rândul lui Borța să fie aproape de gol, însă șutul său trecut puțin pe lângă poarta lui Gurău.

FCU a restabilit egalitatea în minutul 63. Juan Bauza l-a învins pe Leitner cu un șut pe jos de la marginea careului. Băieții lui Napoli au marcat din nou cinci minute mai târziu, însă reușita a fost anulată pentru o poziție în afara jocului a lui Gabi Iancu, care se afla pe direcția mingii trimisă de Grigore. În minutul 82, a venit și rândul gazdelor să se bucure pentru puține momente. Jair a marcat cu un șut de la distanță, dar Irobiso se afla pe direcția mingii. Istvan Kovacs a fost la monitorul VAR și a anulat golul.

Petrolul a terminat în 10, Jair a primit roșu, după consultarea arbitrajului video, după ce l-a lovit cu pumnul în spate pe Ricardo Grigore.

Petrolul: Leitner – Meijers, Lima Santos, Huja – Borța, Seto (Dumitriu, 83), Jair, Țicu – Budescu (Măzărache, 73), Irobiso, Grozav (Olaru, 90+1). Antrenor: Nae Constantin.

FCU: Gurău – Negru, Duarte, Grigore, Huyghebaert – Dragoș Albu, Achim – Baeten, Bauza, Bahassa – Ganea (Iancu, 57). Antrenor: Nicolo Napoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.