Superligă | Universitatea Craiova câștigă la scor de neprezentare cu Chindia Târgoviște

0
205

Universitatea Craiova a învins cu scorul de 3-0 Chindia Târgoviște, sâmbătă seara, în etapa cu numărul 21 din Superligă.

Alexandru Crețu a deschis scorul în minutul 21, care a reluat în plasă centrarea lui Hanca. Peste 8 minute s-a făcut 2-0. Crețu a recupereat o minge în propria jumătate, a avansat în jumătatea adversară, l-a deschis pe Markovic, care l-a executat pe Căbuz cu un lob de mare finețe. Chindia putea reveni în joc imediat, însă Laurențiu Popescu a apărat lovitura de la 11 m executată de Celea.

Oaspeții au terminat prima repriză în inferioritate numerică, după ce Chamed a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Hanca. Inițial, Florin Andei îi arătase cartonașul galben, însă după ce a mers la VAR a revenit asupra deciziei.

În repriza a doua a marcat și Mitrea, care a finalizat cu în forță din interiorul careului, după o minge așezată de Ivan.

Universitatea Craiova: Popescu – Hanca (’54, Papp), Screciu, Mitrea, Vătăjelu – Mateiu (’76, Sala) – Crețu (’69, Roguljic),Nistor – Cîmpanu (’69, Danciu), Markovic (’76, Rivaldinho), Ivan.
Antrenor: Dragoș Bon.

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Hernandez, Ioniță – Vorobjovas (’69, Passaglia), Ahmatov (’46, Dumitraşcu) – Mihaiu (’46, Dinu), Chamed, Popadiuc (’75, Jipa) – Cooper (’89, Atanase).
Antrenor: Anton Petrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.