Volei: A venit timpul pentru o primă victorie. Fetele de la SCMU Craiova întâlnesc U Cluj

0
375

Voleibalistele de la SCM Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu U NTT Data Cluj în etapa cu numărul 7 din cadrul campionatului național de volei Diviziei A1. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 20:00, imediat după jocul băieților cu Dinamo.

Craiova ocupă locul 9, cu 1 punct acumulat după primele 6 partide, iar victoria în meciul de mâine este obligatorie. Clujul ocupă ultimul loc în clasament, 0 puncte, 1-18 la setaveraj.

„După perioada mai încărcată cu echipe tari, dăm acum peste „U“ Cluj, o echipă mai aceesibilă. Sâmbătă trebuie să obținem neapărat trei puncte. Nu dau vina pe ghinion la tot ce s-a întâmplat până acum. Mă bucur că am avut acele șanse a smulge un punct unor astfel de echipe precum Târgoviște și Lugoj. Sunt încrezător pentru viitor, știu ce am de făcut pentru ca atunci când mai ajungem în situații asemănătoare să nu mai clacăm. Avem obiectiv să prindem play-off, așa că fiecare set câștigat s-ar putea să conteze la final. Moralul este bun. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, să ne dăm seama că am pierdut în fața unor echipe valoroase. Le transmit în continuare că doar prin muncă o să câștige acea încredere în propriile forțe. Fiecare echipă are cel puțin o jucătoare prezentă la CM, așa că pot spune că avem un campionat puternic în România“, a spus Marius Măcicășan, antrenorul formației craiovene.

DIVIZIA A1 F – ETAPA 7

SÂMBĂTĂ, 26 NOIEMBRIE
16:00 CSM Lugoj – CSM Știința Bacău
17:00 Dinamo București – CSM București
18:30 FC Argeș Volei – CSO Voluntari
20:00 SCM Universitatea Craiova – U Cluj

DUMINICĂ, 27 NOIEMBRIE
15:00 CSM Târgoviște – Rapid București (TVR 3)

Volei Alba Blaj – stă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.