CM2022: Egalitate între Olanda și Ecuador

0
309
FOTO: FIFA WORLD CUP Getty Images

Olandei şi Ecuador au terminat la egalitate, scor 1-1, vineri seara, în etapa a doua din Grupa A a Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.

Ambele echipe au câte patru puncte după primele două partide.

Batavii au început în forță și au deschis scorul încă din minutul 6. Gakpo a prins un șut de senzație din afara careului, care l-a lăsat fără replică pe Hernan Galindez. Treptat, sud-americanii au prins curaj și au echilibrat disputa. Chiar înainte de pauză, Ecuador a trimis mingea în poartă, însă reușita lui Estupiñán a fost anulată pe motiv că Orozco, aflat pe traiectoria balonului, se afla în ofsaid.

S-a făcut până la urmă 1-1, la patru minute după pauză. Pervis Estupinan a șutat pe jos, Noppert a respins în față, de unde Enner Valencia a trimis în plasă.

Nu s-a mai întâmplat nimic până la final și meciul s-a terminat la egalitate.

Olanda: Noppert – Dumfries, Timber, Van Dijk, Ake, Blind – Koopmeiners (De Roon, 80), F. de Jong, Klaassen (Berghuis, 69) – Bergwijn (Depay, 46), Gakpo (Weghorst, 79). Selecționer: Louis van Gaal.

Ecuador: Galindez – Preciado, Porozo Vernaza, Torres, Hincapie, Estupinan – Plata (Ibarra, 90), Mendez, Caicedo, Estrada (Sarmiento, 74) – Valencia (Rodriguez, 90). Selecționer: Gustavo Alfaro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.