CM2022: Senegal învinge Qatar și gazdele sunt ca și eliminați din competiție

0
281
FOTO: FIFA WORLD CUP /Getty Images

Naționala Senegalului a câștigat cu scorul de 3-1 meciul jucat cu echipa gazdă a Campionatului Mondial și Qatar este ca și eliminată încă din faza grupelor.

Senegalezii au deschis scorul în minutul 41. Boulaye Dia a profitat de o respingere greșită a fundașului qatarez Khoukhi și înscris cu un șut plasat din 10 metri. Africanii și-au majorat avantajul pe tabela de marcaj la trei minute după pauză, Famara Diedhiou a reluat cu capul, după un corner executat de Ismail Jakobs.

Gazdele au redus din diferență prin nou intratul în teren Mohammed Muntari, acesta a pus capul la centrarea lui Ismaeel Mohammad și a reaprins speranțele pentru un rezultat pozitiv. În minutul 84, Dieng a refăcut diferența de două goluri cu un șut plasat din mijlocul careului mare și a adus liniștea în tabăra oaspeților.

Qatar: Barsham – Pedro Miguel (Waad, 83), Mohammad, Khoukhi, Hassan, Ahmed (Salman, 83) – Al Haydos (Muntari, 74), Boudiaf (Hatem, 69), Madibo – Almoez, Afif
Selecționer: Felix Snaches.

Senegal: Mendy – Sabaly, Koulibaly, Jakobsn(Cisse, 78), Diallo – Gueye, Mendy (M.Sarr, 78) – Diatta (Ciss, 64), Diedhiou (Dieng, 74), I.Sarr (Ndiaye, 74) – Dia.
Selecționer: Aliou Cisse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.