CEV CUP: Dănuț Pascu: „Mergem încrezători în Turcia, avem două șanse să ne calificăm”

0
382

Echipa de volei masculin SCM Universitatea Craiova a plecat astăzi spre Istanbul, acolo unde miercuri, de la ora 18.00, se va duela cu Fenerbahçe, în returul 16-imilor CEV Cup. Craiova are avantaj după victoria din tur (3-1), dar asta nu înseamnă că a fost rezolvată și calificarea.

Dănuț Pascu este convins că turcii și-au luat toate măsurile de precauție după meciul de la Craiova și știu cum să abordeze meciul retur.

„Va fi o partidă de foc. Ei au fost răniți în orgoliu mai mult ca sigur după meciul tur și își vor lua toate măsurile necesare pentru retur. Și noi suntem pe poziții bune, ne-am pregătit bine și pot spune că și meciul cu Dejul a fost benefic, pentru că am rămas în competiție, nu am avut pauză. Știm ce ne așteaptă, știm valoarea adversarului și mergem încrezători la Istanbul. Avem două șanse, ori câștigăm două seturi, ori ajungem în golden set.

Echipele din Turcia sunt renumite la capitolul public. Asta nu ne sperie, pentru că jucătorii mei au experiență, au jucat în campionate puternice și au evoluat în multe partide cu miză în viața lor. Emoțiile sunt până intri pe teren. Apoi va interveni motivația fiecăruia, iar toată lumea se va concentra pe ceea ce va avea de făcut. Echipa s-a legat, are consistență și mă bucur că nu mai avem căderi. Poate va conta acest lucru și de această dată. Cred că atuul nostru este că ne putem concentra pe final de set, ceea ce este extrem de important. Am dovedit asta și în meciul tur, dar și în cel cu Dej, de sâmbătă, iar rezultatele obținute au fost foarte bune“

Meciul de la Istanbul se va disputa în Burhan Felek Voleybol Salonu o sală cu o capacitate de 5500 de locuri și va fi arbitrată de Rosella Piana (Italia) și Alexandros Avramidis (Grecia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.