Liga 1: Victorie scurtă și 3 puncte. Univ.Craiova – U Cluj 1-0

0
348
FOTO: UCV

Universitatea Craiova a reușit o nouă victorie în Superligă. Formația antrenată de Mirel Rădoi a învins cu 1-0 Universitatea Cluj, sâmbătă seară, în etapa a 17-a, într-un meci disputat pe stadionul „Ion Oblemenco”.

În prima repriză, alb-albaștrii au avut două şanse mari de a deschide scorul în decurs de doar două minute. Mai întâi printr-un penalty, ratat de Mitrea, iar apoi printr-o ocazie uriaşă a lui Rivaldinho, care a căzut pur și simplu în fund în momentul în care se pregătea să împingă în poartă mingea respinsă de Iliev.

Alexandru Crețu a fost periculos în minutul 56, când a șutat pe lângă din interiorul careului. Nu a mai ratat ținta patru minute mai târziu, acesta a reluat în plasă centrarea lui Bancu.

Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu, Papp, Mitrea, Screciu, Bancu – Crețu, Căpățînă (88, Roguljic), Nistor – Rivaldinho (70, Markovic), Baiaram (70, Găman).
Antrenor: Mirel Rădoi.

Universitatea Cluj: Iliev – Chipciu, Pițian, Ispas (79, Fl. Ilie), Briceag – Simion (67, Remacle), Filip (83, Purece) – Fulop (79, Bălan), Bic, Horsia (67, Hofman) – Thiam.
Antrenor: Eugen Neagoe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.