Handbal: Campionatul European a început cu o mare surpriză. România joacă astăzi cu Olanda

0
443
FOTO: EHF

Campionatul European de handbal feminin din Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru a început vineri cu meciurile din grupele A și B.

Prima zi a competiției a adus și prima surpriză – Slovenia a câștigat meciul contra Danemarcei. Tot în grupa A, Suedia a trecut fără probleme de Serbia. În Grupa B, Norvegia a învins clar Croația, în timp ce Ungaria a avut mult de furcă cu Elveția.

GRUPA A
Ungaria – Elveția 33-28 (12-14)
Norvegia – Croația 32-23 (16-14)

GRUPA B
Danemarca – Slovenia 26-28 (15-14)
Suedia – Serbia 27-21 (14-9)

România debutează astăzi la Campionatul European

Naționala de handbal feminin a României va întâlni în această seară reprezentativa Olandei la Campionatul European de handbal. Meciul va începe la ora 21:30 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

„Este un început de drum pe care-l tratăm cu încredere, respectăm adversarul și ne dorim ce este mai bun pentru naționala României. Sperăm să aliniem cea mai bună formulă de joc, având în vedere problemele medicale cu care ne confruntăm. Starea de spirit este bună și mă bazez pe puterea grupului. Vom lupta cu toate resursele pentru a ne ridica la așteptările suporterilor noștri”, a declarat Florentin Pera, citat de gsp.ro.

FOTO: FRH

Tot în grupa C, Macedonia Nord întâlnește de la ora 19:00 Franța. Meciul nu va fi televizat.

Sâmbătă sunt programate și prime meciurile din grupa D.

19:00 Muntenegru – Spania (Digi Sport 4)
21:30 Polonia – Germania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.