Liga 1: FCU Craiova pierde meciul cu Farul

0
708
FOTO: FARUL CONSTANȚA

FCU Craiova a avut 1-0 cu Farul Constanța, dar a cedat cu scorul de 2-1, vineri seara, în etapa cu numărul 16 din Superligă.

FCU a deschis scorul în minutul 8. William Baeten l-a învins pe Aioani cu un șut din interiorul careului. Marinarii au replicat prin Tudor Bălță, al cărui șut a lovit bare și „ghiuleaua” din afara careului al lui Andrei Borza, respins de Popa în corner. Tot Borza a restabilit și egalitatea pe tabela de marcaj – șut senzațional, fără nicio speranță pentru portarul gazdelor. Se întâmpla în minutul 35.

Farul a întors scorul în debutul reprizei secunde prin Mihai Popescu (51). Acesta a ajuns la un balon respins în careu de Robert Popa și a șutat puternic din fața porții. FCU putea restabili în minutul 75, însă Bauza nu l-a putut învinge pe Aioani, după ce a scăpat singur cu portarul oaspeților. Cea mai mare ocazie a părții a doua a venit în minutele de prelungire, Bahassa a tras în blocajul lui Larie din zona punctului de pedeapsă.

FCU Craiova: Popa – Negru (79, Sidibe), Duarte, Grigore, Huyghebaert – Asamoah (85, Marquet), Achim – Baeten (61, Iancu), Bauza, Ganea (46, Bahassa) – Chiţu (79, Blănuță). Antrenor: Paul Răducan.

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, Popescu, Borza (61, Corinus) – Artean, Băluţă, Grameni (69, Casap) – Torje (60, Doukoure), Alibec (88, Moldoveanu), Pitu (87, Stoian). Antrenor: Gheorghe Hagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.