Baschet: Craiova caută prima victorie în LNBM

0
234

SCM Universitatea Craiova merge ceas în grupele FIBA Europe Cup, însă în campionat a pierdut ambele meciuri disputate până acum în Liga Națională – conferința A. Sâmbătă este un bun prilej pentru ca alb-albaștrii să obțină primul succes în noua stagiune a campionatului.

Băieții lui Vitaly Stepanovski joacă pe teren propriu cu CSM VSKC Miercurea Ciuc în etapa a cincea din LNBM. Partida va începe de la ora 19:00, după meciul fetelor de la volei.

Cu un meci mai puțin disputat (restanța cu CSM Tg.Mureș), Craiova are 0/2 la general, după ce a pierdut meciurile cu U BT Cluj și FC Argeș Basketball. De partea cealaltă, Miercurea Ciuc vine în Bănie cu un bilanț de 1/3, ciucanii au spart gheața în campionat în duelul de pe teren propriu cu Tg.Jiu. Înfrângerile au venit cu CSU Sibiu, Petrolul Ploiești și Rapid București.

Istoricul confruntărilor directe este net favorabil Craiovei, 13-1. Singura victorie a Ciucului s-a consemant chiar în Bănie, 79-77, pe 24 februarie 2011!

Partida de la Craiova va fi condusă de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban și Alexandru Nicolae. Comisar al jocului a fost delegat Marius Marinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.