Liga 1-Superliga: Mirel Rădoi a vorbit despre meciul din Trivale

0
480

Mirel Rădoi a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida dintre FC Argeș și Universitatea Craiova, din cadrul etapei cu numărul 13 a Superligii României. Meciul din Trivale este programat vineri, de la ora 21:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Antrenorul Universităţii Craiova este de părere că echipa sa se află pe un drum bun, dar mai are nevoie de timp pentru a-şi implementa ideile tactice.

„ Întâlnim o echipă la care există o atmosferă tensionată la nivel de rezultate, dar care merita mai multe puncte după cum a evoluat. În ultima etapă au reuşit să marcheze două goluri cu FCSB, au jucători foarte buni, în acest moment Garita şi Işfan sunt în prim-plan. Sper să ne impunem ritmul de la început, pentru că eu cred că se vede că am început să ne consolidăm jocul. Piteştiul închide spaţiile, aglomerează zonele, gestionează bine momentele când atacă, joacă multe mingi în profunzime pentru Garita, recuperează în zonă centrală şi aduc oameni în careu. Sunt foarte agresivi acasă, sunt periculoase începuturile lor de joc, sunt mai exacţi acasă, iar jucătorii de atac pot face diferenţa. Piteşiul nu are multe lucruri pe plan ofensiv, are puţine, dar foarte bine puse la punct. Trebuie să câştigăm ca să rămânem pe loc de play-off.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.