Baschet: SCM U Craiova debutează mâine în FIBA Europe Cup. Ce a declarat Vitaly Stepanovski

0
719
FOTO: IONUȚ GREERE

SCM Universitatea Craiova sunt pregătiți pentru debutul în cupele europene. Alb-albaștrii joacă mâine, în Lituania, în turul preliminar al FIBA Europe Cup. Băieții lui Vitaly Stepanovski întâlnesc formația gazdă a turneului BC Jonava, o altă grupare calificată în premieră în competiție.

Meciul este programat de la ora 20.15 și va putea fi urmărit pe YouTube FIBA – The Basketball Channel. 

Înaintea plecării spre locația turneului preliminar, Vitaly Stepanovski a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului din Bănie:

„Suntem foarte bine din toate punctele de vedere, atât fizic, cât şi psihic şi mă bucur că suntem în efectiv complet. Ni s-a mai alăturat un sportiv bun din Finlanda, de la echipa naţională, cu meciuri în picioare la EuroBasket 2022, iar acum putem munci mult mai bine şi avem cum să punem în plan toate ideile pe care le propun. Pentru mine, orice meci din orice competiţie este extrem de important. Acest turneu este mult mai special, pentru că vom juca în premieră într-o competiţie europeană şi vom da tot ce avem mai bun pentru victorie. „Suntem foarte bine din toate punctele de vedere, atât fizic, cât şi psihic şi mă bucur că suntem în efectiv complet. Ni s-a mai alăturat un sportiv bun din Finlanda, de la echipa naţională, cu meciuri în picioare la Eurobasket 2022, iar acum putem munci mult mai bine şi avem cum să punem în plan toate ideile pe care le propun. Pentru mine, orice meci din orice competiţie este extrem de important. Acest turneu este mult mai special, pentru că vom juca în premieră într-o competiţie europeană şi vom da tot ce avem mai bun pentru victorie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.