Handbal: Flori Stanciu, noul antrenor secund al echipei de handbal feminin SCM Craiova

0
867

Sport Club Municipal Craiova a anunțat în această dimineață că Florentina Stanciu va completa staff-ul tehnic al echipei de handbal feminin. Astfel, Stanciu va ocupa funcția de antrenor secund și va colabora cu Bogdan Burcea și Sorin Toacsen.

În vârstă de 39 de ani, Flori Stanciu este o adevărată legendă a handbalului. Câștigătoare a Cupei EHF cu SCM Craiova în 2018, fosta handbalistă a fost convocată la toate categoriile de Începând din 1998, Florentina Stanciu a fost convocată la toate categoriile de vârstă ale echipei naționale de handbal feminin a României. Pentru reprezentativa de senioare, ea a jucat în 36 de meciuri și a participat la Campionatul European din 2008 și la Campionatul Mondial din 2009. După naturalizarea în Islanda, Florentina Stanciu a fost convocată în numeroase rânduri la echipa națională a acestei țări.

De-a lungul carierei, a fost desemnată cea mai bună handbalistă din campionatul islandez în anul 2014. De asemenea, a fost cel mai bun portar la Campionatul Mondial pentru tineret (2001) și Campionatul European de tineret (2000).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.