Handbal: SCM Craiova a remizat cu Dunărea Brăila

0
535
FOTO: IONUȚ GREERE

SCM Craiova a terminat la egalitate meciul jucat pe teren propriu, scor 27-27, în compania formației Dunărea Brăila, în etapa cu numărul 24 din Liga Florilor.

Meciul din Sala Polivalentă a fost echilibrat. Ambele echipe echipe s-au aflat în avantaj în mai multe rânduri, iar finalul a fost pe muchie de cuțit.

Dunărea Brăila a condus cu 9-6 în minutul 12, fetele antrenate de Bogdan Burcea au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj (9-9), apoi scorul a devenit 10-14 cu 9 minute înainte de pauză. Oltencele nu au cedat și au redus la minim ecartul de pe tabela de marcaj (15-16).

Craiova a trecut la conducere în partea secundă 22-19 (40), dar s-a văzut egalată după ce au fost irosite trei atacuri consecutive, cu pase greșite trimise direct la adversar. Până la final s-a mers cap la cap. Oana Cârstea a irosit o aruncare de la 7 m în ultimul minut de joc, iar oaspetele au irosit cu ușurință atacul următor și meciul s-a terminat 27-27.

SCM CRAIOVA – DUNĂREA BRĂILA 27-27 (15-16) 

Craiova: Curmenț, Dzhukeva, Chetraru – Bak 9, Andrei 5, Jipa 5, Cîrstea 3, Șelaru 2, Tudorică 2, Nica 1, Loken, Ion. Antrenor: Bogdan Burcea.

Brăila: Șerban, Pessoa – Gomes 8, Kurtovic 6, Mihai 4, Sazdovska 4, Araujo 3, Balog 1, Tamires 1, Pisică, Coteț. Antrenor: Neven Hrupec.

Pentru SCM Craiova urmează meciul cu Rapid, programat joi, 26 mai, de la ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.