Volei: SCM Universitatea Craiova a luat bronzul național

0
243

S-a încheiat campionatul Diviziei A1, ediția 2021/ 2022. Ultima necunoscută, ocupanta locului 3, a fost dezvăluită vineri. Medaliile de bronz au fost cucerite de SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Oltenii au învins în ultima etapă, cu scorul de 3-1 (25-21, 27-29, 25-18, 25-21) pe Steaua, la capătul unui meci spectaculos, în care jucătorii ambelor echipe au luptat pentru fiecare minge. S-a impus formația care a fost mai hotărâtă la duelurile de pe fileu, iar aceasta a fost SCMU Craiova, care a avut în centrii Florian Bartha și Robert Călin adevărate ziduri umane. Primul a făcut 7 blocaje, iar al doilea 5, în total craiovenii reușind nu mai puțin de 21 de puncte prin blocaj.

În urma acestei victorii, SCMU Craiova a cucerit medaliile de bronz, în timp ce Steaua a terminat campionatul, ca și în ediția trecută, pe locul al patrulea.

Craiova: Lică (28p), Bartha (11p), R. Călin (10p), Stojsavljevic (9o), Pupart (7p), Halilovic (4p), Lupu (1o), Diaconescu (libero).  Antrenor: Dănuț Pascu.

Steaua: C. Matei (21p), Radunovic (13p), Iftime (13p), Lopar (9p), Ghionea (5p), Kostic (4p), Peța (3p), Vologa (1p), Bontea (-), Cl. Dumitru (-), Lakcevic (libero).  Antrenor: Silviu Oancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.