Liga 1: Șah și mat în casa „Regelui” | Farul – Universitatea Craiova 0-3

0
702

Universitatea Craiova s-a impus cu 3-0 pe terenul celor de la Farul Constanța, după un meci rezolvat încă din prima repriză de băieții lui Laurențiu Reghecampf.

Jovan Markovic a deschis scorul cu o lovitură de cap, în minutul 15, după o lovitură de colț. Baiaram a marcat golul de 2-0 în minutul 37, iar Markovic a făcut „dubla” în minutele de prelungire ale primului mitan, finalizând cu mare eleganță pasa primită de la Andrei Ivan.

Ambele combatante au fost aproape de gol în partea secundă, dar tabela nu s-a mai modificat. Victorie așadar pentru Universitatea Craiova, care își consolidează locul 3 în play-off și ține aproape de FCSB.

De notat și faptul că Laurențiu Reghecampf a primit cartonașul roșu pentru proteste.

FARUL: Aioani – Dussaut, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu, Nedelcu, Grameni (46, Purece) – Iancu (75, Moldoveanu), Jefte (45, Ad.Petre), Sali (46, Pitu). Antrenor: Gică Hagi.

UNIV. CRAIOVA: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp (46, Găman), Screciu, Bancu – Bic, Al. Crețu – Gustavo (64, Roguljic), Baiaram (81, Constantin), Ivan – Markovic (46, Koljic). Antrenor: Laurențiu Reghecampf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.