Volei: Meci nebun în Bănie! Arcada Galați învinge pe SCMU Craiova cu 19-17 în setul decisiv

0
626
FOTO: IONUȚ GREERE

SCM Universitatea Craiova a pierdut cu 3-2 meciul jucat pe teren propriu cu Arcada Galați în etapa cu numărul 4 din play-off-ul Diviziei A1 masculin.

Meciul din Sala Polivalentă din Craiova a fost nebun, nebun, nebun… oaspeții au câștigat setul deisiv cu 19-17!, după ce au revenit de la 0-1 și 1-2.

Formația antrenată de Dănuț Pascu a controlat ostilitățile în primul set și diferența a crescut simțitor pe tabela de marcaj. Oaspeții au reușit însă să revină și au trimis meciul în prelungiri. Craiova a fost mai atentă și a închis cu 26-24. Arcada a pus stăpânire pe setul secund și nu a mai cedat inițiativă. 1-1, după 25-18.

FOTO: IONUȚ GREERE

Craiova l-a pierdut în setul al treilea pe Laurențiu Lică, dar și așa a reușit să aibă un avantaj liniștitor până la finalul secvenție. 25-18 și alb-albaștrii au trecut din nou în avantaj. Gălățenii au jucat cu sabia deasupra capului în setul al patrulea, dar au știut să gestioneze momentele importante ale jocului. 25-22 și meciul a intrat în setul decisiv.

A fost nebunie și suspans în setul 5. Craiova a fost în deficit de trei puncte, însă egalitatea s-a restabilit la 12-12. Arcada a avut patru mingi de meci dar de fiecare dată băieții lui Dănuț Pascu au anulat avantajul oaspeților. Nu au mai reușit a cincea oară și Arcada Galaț i închide cu 19-17!

CRAIOVA: Bartha 11 p, Pupart 11 p, Stojsavljević 13 p, Călin 8 p, Halilović 7 p, Lică 11 p, Georgescu 1 p, Szot 13 p – Diaconescu (L).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.