Baschet: Craiova pierde la limită meciul cu Timișoara. Final încins

0
489
FOTO: IONUȚ GREERE

Baschetbalștii de la SCM Universitatea Craiova au cedat cu 74-73 meciul jucat în fața formației SCM OHMA Timișoara din etapa a 27-a a Ligii Naționale.

Primul sfert din Sala Polivalentă a fost echilibrat, încheiat în avantaj de băieții lui Vitaly Stepanovski cu 16-15. Bănățenii au fost mult mai proaspeți în partea a doua din prima repriză și au intrat în avantaj la cabine cu scorul de 36-28.

Timișoara s-a desprins la 14 puncte diferență în actul al treilea (44-30). Alb-albaștrii au răspuns cu un run de 7 puncte consecutive, dar oaspeții și-au păstrat avantajul până la sfârșitul sfertului trei, când conduceau cu scorul 55-48. Craiova a reușit să restabilească egalitatea în secvența decisivă (55-55) și chiar au preluat conducerea pe tabela de marcaj.

Până la final s-a mers cap la cap. Craiova conducea cu 73-72, când mai erau 49 de secunde din meci, dar leii din Banat au marcat cu 4.4 secunde înainte de final. Franklin nu a găsit coșul la capătul unei pătrunderi, fază la care gazdele au cerut insistent fault, iar meciul s-a terminat 74-73 în favoarea lui SCM Timișoara.

Josh Hawley a fost principalul remarcat al gazdelor cu 17 puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive. Shamarkus Kennedy a totalizat 15 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive, iar Michael Qualls 14 puncte și 3 recuperări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.