Liga 1: FCU egalează pe final în meciul cu Mioveni

0
448
FOTO: REMUS BADEA

FCU Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat pe teren propriu cu CS Mioveni, vineri, în etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1. Trupa lui Nicolo Napoli a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 8.

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Diallo pentru un fault asupra lui Rusu din postură de ultim apărător. Apoi meciul a fost întrerupt din cauza strigărilor xenofobe la adresa centralului din Carei. Ambele echipe și-au creat ocazii de a înscrie, dar la pauză s-a intrat cu scorul de 0-0.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 59. Popa a ieșit greșit pe o centrare și Dumitriu a îndeplinit o simplă formalitate. FCU a restablit egalitatea în minutul 88. Huyghebart a reluat cu capul centrarea lui Paramatti.

FCU Craiova: Popa – Negru (’69, Paramatti), Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Baeten, Asamoah, Achim (’70, Albu), Van Durmen (’70, Sidibe) – Cl.Bălan (’32, Buşu), Compagno.
Antrenor: Nicolo Napoli.

CS Mioveni: Popescu – Iacob (’46, Vereș), Scarlatache, Garutti – Rădescu (’78, Coșereanu), Trif (’73, Oancea), Dumitriu, Lixandru, Şerbănică (’73, Burnea) – Buziuc (’78, Blănaru), Rusu.
Antrenor: Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.