Baschet: Și-au bătut joc de un avantaj de 13 puncte avut la pauză!

0
684
FOTO: IONUȚ GRERE

Înfrângere rușinoasă pentru baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova. Elevii lui Michalis Kakiouzis au pierdut meciul jucat pe teren propriu cu CSM Ploiești, 83-90, în etapa cu numărul 24 din Liga Națională.

Oaspeții au surprins în prima secvență a întâlnii și au mers cap la cap cu gruparea din Bănie. La finalul primului sfert se aflau în avantaj minim pe tabela de marcaj (21-20). Craiova s-a desprins în partea secundă din prima repriză și a intrat cu un avantaj de 13 puncte la pauza mare, 53-40.

Ce s-a întâmplat după pauză este greu de înțeles! Prahovenii au avut un parțial de 12-0 și au reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj (55-55). Apoi ambele echipe s-au aflat la conducere, iar înaintea ultimelor 10 minute de joc scorul să fie de 69-68 în favoarea oaspeților. Craiova nu a fost în stare să răspundă în ultimul act al întâlnirii și a dat posibilitatea adversarilor să se desprindă decisiv.

De la Craiova, Michael Qualls a terminat meciul cu 26 de puncte, Josh Hawley a adăugat 17 puncte, iar Troy Franklin a totalizat 11 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.