Volei: Noua achiziție a Craiovei, Nikolina Aščerić: „Sunt convinsă că vom face o treabă bună împreună”

0
511

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu CS Medgidia din etapa cu numărul 12 a Diviziei A 1 volei feminin, Nikolina Aščerić, noua jucătoare a echpei SCM Universitatea Craiova, a oferit primele declarații în fața reprezentanților mass-media.

„Am ales să în România, la Craiova, pentru că campionatul este mult mai tare decât cel din Bulgaria. Mi-am dorit să vin într-un campionat mai puternic, unde nivelul este mai ridicat. Aici sunt 12 echipe, iar acolo sunt doar 8.”

„Știu unde am venit, Craiova este o echipă nou promovată, care încearcă să construiască un proiect frumos. Momentan echipa este pe locul 9, dar mi s-a spus că se dorește mult mai mult de la această echipă. Sunt convinsă că vom face o treabă bună împreună.”

„La fosta echipă eram singură de altă naționalitate, aici mă pot integra mai bine pentru c sunt cele două fete din Muntenegru, dar și Simoniia, care vorbește bine limba sârbă, și pot să comunic mai ușor”, a declarat Nikolina Aščerić.

Nikolina Aščerić a evoluat în prima parte a sezonului pentru campioana Bulgariei – VC Maritza Plovdiv.

Meciul dintre SCM Universitatea Craiova și CS Medgidia este programat vineri, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.